Åbenhed og gennemsigtighed

Tboba og dets tilknyttede virksomheder og leverandører er forpligtet til at beskytte dit privatliv og respektere og opretholde dine rettigheder i henhold til de australske principper om privatlivets fred (APPs) indeholdt i Privacy Act f 988 (Cth) (”Privacy Act”). Ved at bruge dette websted eller give os dine personlige oplysninger, accepterer du og samtykker til indsamling, brug, opbevaring og videregivelse i denne politik.

Personlig information

Personlige oplysninger er information eller en mening om en person, hvis identitet er åbenbar eller med rimelighed kan konstateres ud fra denne information eller udtalelse. Personlige oplysninger, vi kan indsamle fra dig, inkluderer uden begrænsning dit navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer.

Tboba.com indsamler kun personlige oplysninger på lovlige og retfærdige måder og ikke på en urimelig indgribende måde. Hvis det er rimeligt og praktisk at gøre det, indsamler Tboba.com kun personlige oplysninger om dig direkte fra dig. Tboba.com vil ikke indsamle personlige oplysninger, medmindre informationerne med rimelighed er nødvendige for vores funktioner og aktiviteter.

Personlige oplysninger kan indsamles af Tboba.com under en række omstændigheder, herunder når du:

 • foretage en forespørgsel med os via e-mail eller telefon;
 • besøg vores websteder;
 • indgive en forespørgsel eller ansøgning om Tboba.com-produkter eller -tjenester; eller
 • ansøg om ansættelse hos Tboba.com.

Tboba.com kan indgå aftaler med tredjepart (herunder tredjepart, som Tboba.com har samarbejdet med for at give dig sine forskellige produkter eller tjenester ved hjælp af Tboba.com-mærket) for at indsamle dine personlige oplysninger.

Hvad gør Tboba.com med dine personlige oplysninger?

Ud over ethvert formål, der er meddelt dig på indsamlingstidspunktet, bruger Tboba.com dine personlige oplysninger til det formål, som de er leveret til, med rimeligt relaterede sekundære formål og med henblik på:

 • levering af vores produkter og tjenester til dig;
 • levering af Tboba.com-mærkevarer og tjenester, der leveres af vores tredjepartspartnere;
 • vores interne styringsbehov;
 • vores markedsføringsaktiviteter, herunder marketingaktiviteter relateret til Tboba.com-mærkevarer og tjenester, der leveres af vores tredjepartspartnere;
 • besvare eventuelle forespørgsler eller kommentarer, du sender til os;
 • vurdering, behandling og håndtering af dine applikationer for Tboba.com-produkter og -tjenester eller Tboba.com-mærkevarer og -tjenester, der tilbydes af vores tredjepartspartnere, herunder for at vurdere din kreditrisiko og vores risiko;
 • ethvert andet formål, du har accepteret; og

enhver anvendelse, der kræves i henhold til loven.

1. Videregivelse af personlige oplysninger

Tboba.com kan muligvis afsløre dine personlige oplysninger:

 • til tredjepart, vi normalt engagerer til ovennævnte formål;
 • organisationer, der leverer produkter eller tjenester, der bruges eller markedsføres af Tboba.com;
 • enhver person eller enhed, som du har givet samtykke til, at Tboba.com afslører dine personlige oplysninger til; og

enhver person eller enhed, som vi er forpligtet til eller autoriseret til at videregive dine personlige oplysninger også i overensstemmelse med loven.

2. Adgang og styring

Du kan anmode om adgang til dine personlige oplysninger i vores kundekontodatabase eller søge rettelse af dem ved at kontakte vores kundeserviceteam. Se afsnit 8: Kontaktoplysninger.

Tboba.com opkræver muligvis et rimeligt gebyr, der ikke er for stort til at dække gebyrerne for at hente dine personlige oplysninger fra vores kundekontodatabase. Tboba.com vil ikke opkræve noget gebyr for din anmodning.

Hvis du mener, at Tboba.com opbevarer personlige oplysninger om dig i vores kundekontodatabase, som ikke er nøjagtige, komplette, ajourførte, relevante eller vildledende oplysninger, kan du anmode om dets ændring og Tboba.com vil svare på din anmodning inden for en rimelig tid. v debiterer dig ikke for korrigering af dine personlige oplysninger.

Hvis Tboba.com ikke længere har brug for dine personlige oplysninger til de formål, der er anført i denne politik, eller som på anden måde krævet i loven, vil Tboba.com tage de skridt, der er rimelige under omstændighederne for at ødelægge informationen eller til at identificere dem .

Tboba.com vil tage rimelige skridt for at beskytte de personlige oplysninger, den opbevarer, mod misbrug, interferens og tab og mod uautoriseret adgang, ændring eller videregivelse.

3. Fravalg

Du kan til enhver tid fravælge at modtage direkte marketingkommunikation fra os. Medmindre du afmelder dig, fortsætter dit samtykke til at modtage direkte markedsføringskommunikation fra os og til håndtering af dine personlige oplysninger som beskrevet ovenfor.

Add to cart